El Mercat de Cardedeu estrena botiga virtual amb repartiment a domicili

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 10:30

També hi ha la possibilitat de fer la comanda a casa i recollir-la al mercat. El tret de sortida de les compres en línia serà el divendres 14 de maig a www.mercatdecardedeu.com

El Mercat Municipal de Cardedeu posa en marxa la plataforma de venda en línia www.mercatdecardedeu.com, una botiga virtual que té per objectiu facilitar la compra i la distribució de productes, amb comoditat i seguretat.

A la botiga es poden trobar els mateixos productes que es venen a les parades, amb un sistema de pagament totalment segur amb targeta de crèdit i serveis com Bizum i Paypal. Hi haurà l’opció de poder recollir la comanda a la mateixa parada o bé de rebre-la a casa, amb el repartiment amb cotxe ecològic.

El servei de repartiment a domicili s’oferirà els dimarts i els divendres matí i tarda i els dissabtes al matí a Cardedeu i també als municipis veïns, com Llinars, Cànoves o Sant Antoni de Vilamajor. De moment, són sis les parades que ofereixen els seus productes a través de la botiga virtual.

El nou servei es posarà en marxa el divendres 14 de maig, a les 10 h, quan es farà la inauguració oficial de la plataforma i el lliurament del distintiu La Botiga Online a les parades que en formen part. L’acte comptarà amb la presència del regidor de Desenvolupament Local, Ramon Arribas. 

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu i de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 10:57