El GIM10 torna a acollir activitat esportiva a l'interior i reprèn els cursets de natació

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 10:00

L'equipament ja estava preparat per complir amb el nivell d'exigència de capacitat de renovació d'aire que marca la nova normativa.

Des d'aquest dilluns, el GIM10 torna a acollir activitat a l'interior, amb una capacitat del 30%, i del 50% en piscines, en el marc de les nova normativa que permet l'obertura d'aquells espais esportius que puguin certificar que el seu sistema de ventilació tingui una capacitat de renovació d'aire de 20 litres per segon i persona.

La instal·lació esportiva ja estava preparada tècnicament per aquest nivell d'exigència, de manera que també s’han pogut reprendre aquesta setmana els cursets de natació i recuperar les sessions perdudes als mesos de novembre i de desembre, després que l'activitat quedés interrompuda a la tardor. 

Atès que ara també es permeten les activitats a l'exterior de més de 6 persones, es continuarà prioritzant l'esport a l'exterior, amb la possibilitat  de traslladar-les a l'interior, en cas que sigui necessari per qüestions climatològiques.

L'espai de fitnes també continuarà comptant amb part de les màquines a l'exterior i part a l'interior, per tal que cada usuari pugui escollir on se sent més còmode, sempre respectant els límits d'aforament marcat per la normativa.

I en relació als vestidors, la normativa continua limitant-ne l'ús a les persones usuàries de la piscina.

Cal apuntar que aquests darrers mesos, el GIM10 ha aprofitat per modernitzar les dutxes i eliminar els problemes de temperatura que hi havia.

Darrera actualització: 02.03.2021 | 12:04