Convocatòria d'ajuts per a les activitats d'estiu 2020

Dilluns, 25 de maig de 2020

Les sol·licituds s'han de presentar de forma telemàtica a www.seu.cardedeu.cat del 25 de maig al 5 de juny, (ambdós inclosos). Si no es disposen dels mitjans, es pot fer presencialment a l’OAC amb cita prèvia al 93 844 40 04 o a oac@cardedeu.cat 

L'Ajuntament de Cardedeu ha aprovat la convocatòria d’ajuts econòmics per ajudar a les famílies al pagament dels costos de les activitats d'estiu d'infants i joves. Aquests ajuts es poden sol·licitar del 25 de maig al 5 de juny de forma telemàtica a la Seu electrònica, amb certificació digital. En el cas que la persona sol·licitant no disposi de mitjans per tramitar la sol·licitud electrònica, es podrà fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia per correu electrònic a oac@cardedeu.cat o trucant al 93 844 40 04.

Podeu consultar la convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu i la documentació que cal presentar al costat d'aquestes línies.

Opció 1:

Si la família vol demanar una reducció en la tarifa al casal municipal d'estiu (casal F'estiu, casal esportiu pavelló, casal de joves) la instància que s'ha de presentar és la que té per nom SOL.LICITUD ACTIVITATS ESTIU 2020 que es troba en aquest accés directe: https://seu.cardedeu.cat/
En aquesta sol.licitud és important marcar la casella "Sol·licitud de reducció de tarifa/ajut econòmic (ingressos iguals o inferiors a 1,5 vegades IRSC) " i adjuntar obligatòriament la vida laboral.

D'altra banda, aclarir que si en aquesta sol.licitud la família marca la casella de "No dono el meu consentiment perquè es consultin les dades" es procedirà a fer requeriment de tota la documentació que calgui per valorar la sol.licitud. No obstant, si es dona el consentiment perquè es consultin les dades (no es marca aquesta casella), es consultaran les dades i possiblement les famílies no rebran requeriments de documentació.   


Opció 2:

Si la família, en canvi, vol que el seu fill/a faci una activitat d'estiu que no sigui municipal (per exemple al casal Mil·lenari, a un casal privat del municipi o de fora del municipi ) la instància que s'ha de presentar és la que té per nom SOL.LICITUD D'AJUT ECONÒMIC PER A LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS D'ESTIU 2020  que es troba en aquest accés directe: https://seu.cardedeu.cat/

En aquesta sol.licitud és important assenyalar les situacions específiques per tal de que es puguin puntuar i a part, cal presentar la documentació que s'indica a la sol.licitud. 

La presentació d'aquesta sol.licitud no és la reserva de plaça a l'activitat d'estiu. Les families (a part de demanar aquest ajut econòmic) s'hauran de posar en contacte amb el casal d'estiu privat escollit i fer la inscripció corresponent. 
Per a qualsevol dubte i/o problema poden fer la consulta als Serveis Socials o bé per telèfon al 93.844.41.40 o bé via correu electrònic a serveisocials@cardedeu.cat


Recordeu que el termini de presentació és divendres dia 5 de juny. 

La convocatòria, com la de l’any passat, estableix un sistema de quotes progressives en funció dels ingressos econòmics de la unitat familiar i sense haver de ser atesos pels serveis socials. Pel seu caràcter universal, fa que més famílies es beneficiïn dels ajuts. La quantitat atorgada anirà en funció dels ingressos de la família i es calcula a partir de l'Índex de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), entre d'altres criteris com família monoparental, família nombrosa, etc.

Els objectius d'aquests criteris de la convocatòria són afavorir la igualtat d'oportunitats, reduir les desigualtats econòmiques i identificar noves necessitats socials o econòmiques latents al municipi. 

Aquesta convocatòria no contempla les activitats d'estiu del casal municipal i les activitats d'estiu del Pavelló municipal, ja que aquestes es gestionaran amb reducció de tarifa d'entre el 90% i el 40%, que caldrà sol·licitar en el moment de fer la inscripció a les activitats. 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 09:46