Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer 2022

Dilluns, 4 de juliol de 2022

El termini per presentar la sol·licitiud és el 15 de juliol

Fins al 15 de juliol s'ha establert el termini per a sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer, corresponent a l'any 2022, que atorga l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a les bases, tinguin 36 anys o més al moment de presentar la sol·licitud i siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.
L’atorgament de les subvencions resta condicionat a l’existència de disponibilitat pressupostària per part del pressupost de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a l’any 2022 en el moment de la resolució de la concessió.

D'entre els requisists, s'estableix que no s'ha de pagar un lloguer superior als 900 d'euros mensuals. L'import mensual màxim de l'ajut serà d'entre el 20 i el 40% de l'import de la renda de lloguer anual, amb un límit mínim de 240 euros i un màxim de 2400 euros anuals per habitatge.

Com se sol·licita aquest ajut?

  1. Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Per conèixer com fer la tramitació on-line hi ha a disposició un tutorial en la mateixa SOL·LICITUD AJUT AL LLOGUER 2022

Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal:

Instància genèrica - Consell Comarcal del Vallès Oriental (vallesoriental.cat)

  1. A les Oficines locals d’Habitatge, en horari de registre. L’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental atendrà sempre amb cita prèvia, i s’han habilitat dues línies telefòniques per atendre qüestions als respecte: 93 860 07 08 - 667 99 21 35, a més del correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat
  2.  A l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

 

Darrera actualització: 4.07.2022 | 13:43