Esport i salut

L’exercici físic influeix positivament no només en l’aspecte físic, sinó també en el mental. Permet guanyar en resistència muscular, estar més flexibles, sentir-se bé amb la seva imatge corporal i, més important encara, estar més satisfets i feliços. L’Ajuntament ofereix diversos serveis i propostes per promoure l’activitat física entre la població amb l’objectiu de millorar-ne la salut física i mental:

1. PAFES

L'Ajuntament de Cardedeu han editat, dins del Pla d'Activitat Física Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, el tríptic "Activa't caminant", on hi ha diverses rutes caminar pel municipi. Elaborat pels serveis d'Esports i Salut.

2. Programa d'activitat física per a gent gran

Programa desenvolupat pel Patronat d'Esports amb la finalitat que el col·lectiu de la gent gran aconsegueixi una millor autonomia, una millor qualitat de vida i un millor nivell d'autoestima que els permeti acceptar-se tal com són i aprendre a envellir. Adreçat a persones de més de 60 anys i que vulguin mantenir-se en forma.

3. Cicle de passejades i marxa nòrdica per a la gent gran

Anualment s'organitza el Cicle de passejades  i marxa nòrdica per a la gent gran. Caminar és un dels moviments més naturals que es pot fer a la nostra vida. És senzill, gratuït i es pot fer quan es vulgui, sol o amb amics. El cicle de passejades és una forma excel·lent de mantenir-se actiu i a la vegada relacionar-se amb persones de la mateixa edat. És una activitat que, si t'agrada, és pot practicar durant molts anys. Consulta el Cicle de passejades, amb dates i horaris, al Patronat d'Esports.

Formulari i inscripcions curs 2023/24  (Del 4 al 7 de setembre)

Darrera actualització: 29.08.2023 | 12:07
Darrera actualització: 29.08.2023 | 12:07