Activitats esportives escolars

Propostes esportives en horari escolar, a càrrec del personal del Patronat d’Esports:

JUGUEM AMB VALORS
És un programa que pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i del joc i de la participació activa i inclusiva. està adreçat a tots els infants de 1r a 6è de les escoles públiques de Cardedeu i consta d’ 1 sessió  anual que es desenvoluparà a les instal·lacions esportives municipals o per l’entorn més proper del nostre municipi, en horari escolar. Aquest any, degut a la pandèmia de la Covid-19, les metodologies i esports han estat supervisats per tal de garantir el distanciament físic i per a aconseguir la màxima seguretat durant les activitats físiques que es realitzaran. 

NATACIÓ ESCOLAR 
Projecte esportiu escolar iniciat el curs 2018-2019 amb l’objectiu de dotar de coneixements bàsics de natació als nens i nenes d’entre 6 i 7 anys de Cardedeu. S’ha iniciat en forma de prova pilot a les escoles Ramon Macip- Dolors Granés, Germans Corbella i Les Aigües. Durant un trimestre, l’alumnat fa una sessió setmanal d’activitat aquàtica de 45 minuts al GiM10 dins l’horari escolar. L’activitat és gratuïta per a les famílies.

SORTIDA AL CORREDOR
El Patronat d'Esports organitza, un cop l’any, una passejada al Corredor per a tots els nens i nenes de 6è de primària de Cardedeu amb l'objectiu de fomentar la pràctica del senderisme entre la població escolar del municipi. L'itinerari transcorre per còmodes camins i sense gaire desnivell, amb un recorregut de 15 quilòmetres.

TROBADES ESPORTIVES
Trobades esportives puntuals per a tots els nens i nenes de les escoles públiques de primària amb la finalitat de fer un treball interescolar de valors a través de l'esport.

Darrera actualització: 25.01.2021 | 13:40
Darrera actualització: 25.01.2021 | 13:40