Ramon Arribas i Quintana (ERC)

a/e: arribasqr@cardedeu.cat

  • Regidor de Desenvolupament Local
  • Regidor de Transició Energètica

Biografia:

Nascut a Barcelona el 1957. Veí de Cardedeu des del 2012.
És llicenciat en filosofia i lletres, secció geografia, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), diplomat del programa experimental "Mètodes i tècniques per a l’estudi de la població" pel Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB. Soci i membre fundador del Col·legi de Geògrafs i Membre de la Societat Catalana de Geografia de l’Institut d’Estudis Catalans.

És consultor en desenvolupament de la sostenibilitat i ha col·laborat amb diverses enginyeries fent projectes d’eficiència energètica i d’implantació d’energies renovables. Ha fet d’assessor en temes medi ambientals, demogràfics, energètics, urbanístics i de mobilitat a l’Ajuntament de Barcelona, i ha dirigit una consultoria sobre canals de comercialització de la producció agroecològica. Ha estat director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya de 2006 a 2011.

Ha estat professor del departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i és autor de diverses publicacions (llibres, articles i ponències) de temàtica demogràfica, mediambiental i de desenvolupament sostenible. 

Membre de “Blat al Sac” de Cardedeu, projecte de producció i elaboració de farines i pastes ecològiques i de proximitat.

En política, ha estat regidor de l’Ajuntament de Terrassa (1995-2007) encapçalant Medi Ambient, Sostenibilitat i Salut, i tinent d’alcalde de Salut i Benestar, tasca que compaginava com a conseller comarcal del Vallès Occidental de 2000 a 2007. 

Dedicació exclusiva - Retribució bruta anual: 34.000 €

Darrera actualització: 05.05.2023 | 12:45