Dolors Sala i Lligoña (ERC)

a/e: salald@cardedeu.cat

  • Regidora d'Educació

Biografia:

Nascuda a Sant Feliu de Codines el 1955.
És mestra, llicenciada en Ciències de l’Educació i mestra de català.

Va fer de mestra a l’escola concertada Bell-lloc durant deu cursos escolars i ha estat trenta- tres anys a l’escola pública; primer com a mestra-tutora, després com a mestra especialista en educació especial i més tard va formar part dels EAP (Equips d’Assessorament Psicopedagògic), on hi ha passat més anys.

Ha publicat articles a la revista “Guix” i el llibre “L’assessorament  psicopedagògic en contextos escolars” en col·laboració amb altres companys. S’ha anat formant al llarg de la seva vida professional: té un màster sobre “Intervenció psicopedagògica i assessorament curricular” i diversos cursos de formació que responen a les necessitats de les escoles al llarg dels anys.

Sempre s’ha interessat per a la vida associativa de Cardedeu, formant part de les juntes dels Corrigaires de Cardedeu, de l’Associació de Veïns de la Riera i de l’Associació Hi Som. 

Dedicació: lliure - Retribucions: sense assignació.

Assistència a Plens: 150 euros/sessió. - Assistència a Comissions Informatives de Ple i Comissió especial de comptes: 60 €/sessió. - Assistència a Comissions de treball i seguiment d’Àrea: 60 euros/sessió.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 15:02