Associació de Practicants de Tai-txí a Cardedeu

La nostra associació està declarada entitat no lucrativa i de caràcter social.

Ens definim com a associació d'alumnes de Tai-txí que volem aprendre a practicar-lo amb qualitat, continuitat, bones condicions i en el nostre territori municipal.

Ens interessa gaudir de compartir els aprenentages comuns; i trobar espais de convivència  per a facilitar la pràctica adequada, ajudant especialment als que s’incorporin de nou. I donar a conèixer aquesta pràctica, difondre-la, afavorint així  la possibilitat de que moltes persones puguin gaudir dels beneficis que comporta practicar-la.

 

Tenim un pacte de col.laboració amb un mestre, que ens assessora i ensenya.

Els nostres aprenentatges es basen en el Txi-Kung i les formes de Tai-Txí estil Yang, i responen a una línia metodològica determinada. .

La nostra activitat bàsica és un curs per a aprendre a practicar el Tai-txí i el Txi-Kung de la durada del curs escolar. Imparteix les sessions de classe  un professional de reconeguda i llarga experiència en la pràctica i en el seu ensenyament,.

Els exercicis i moviments en que es basa poden adaptar-se a diferents edats, necessitats i condicions físiques, podent arribar a un major o menor grau d'aprofundiment i/o perfeccionament. Però els resultats beneficiosos d'aquest art, quan és practicat amb periodicitat, se senten aviat, i ja amb les pràctiqiues més senzilles. Amb constància, interès i bons professors, són accesibles a tothom que es predisposi a aprendre'n , excepte en el cas que algun tipus de discapacitació o lesió greu li ho impedeixi.

 


Hi pot participar tothom qui s'hi inscrigui i es comprometi a respectar les normes de l'activitat, efectuant les aportacions necessàries  per a cobrir les despeses d’aquesta . No cal estar associat; per a associar-se cal un temps d’haver estat participant amb continuitat.

Avda. Diuné 4, 2an, 1era - 08440
Nom de contacte: Silvia Rafi Garcia
Telèfon: 938712084 / 620
Adreça electrònica: mhortaraf@telefonica.net
Lloc web: taixtxiddeu.wordpress.com
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.07.2020 | 09:16