Enquesta de violència masclista del Departament d'Interior, edició 2021

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 09:00

És previst que es faci entre els mesos de novembre i desembre i podrien trucar veïnes i veïns de Cardedeu. Si necessiteu més informació, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat, el 012

El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d'iniciar els treballs de l'Enquesta de violència masclista de Catalunya (EVMC), edició 2021.

Aquest estudi es du a terme a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L’EVMC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista i sobre les seves percepcions en aquest àmbit.

A més, es farà una enquesta, també telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 1.600 homes de 16 i més anys residents a Catalunya, per conèixer les seves percepcions i valors en aquest àmbit.

Aquesta mostra es realitzarà durant els mesos de novembre i desembre i una part d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a Cardedeu.

En cas que rebeu la trucada i necessiteu més informació al respecte, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, el 012

Darrera actualització: 10.11.2021 | 09:27