TRAÇ, tertúlia de còmic: "Brodats", de Marjane Satrapi

Dijous, 14 de juliol de 2022 de 19.00 h a 20.30 h

Sinopsi
Al voltant d’una taula parada amb el samovar, el te i les pastes, un grup de dones es disposa a passar la tarda. El ritme de la conversa aviat les du a parlar dels amors, del sexe i dels capricis dels homes. De mica en mica aniran sortint els secrets més íntims d’aquesta colla de dones fascinants, i també les seves pors, els remordiments i diverses anècdotes ben escandaloses. Brodats és un llibre radicalment viu que ens ensenya què vol dir ser dona, no només en un país islàmic, sinó a qualsevol punt del món.

Marjane Satrapi
Nascuda a Rasht (Iran), fa estudis secundaris a Viena i de Belles Arts a la Universitat de Teheran. Finalment es trasllada a França on hi acabarà vivint fins ara. Treballarà com a il·lustradora de llibres infantils en editorials com Nathan Albin Michel. Però amb el que es farà realment reconeguda en el món de l’il·lustració és la publicació del còmic Persèpolis, amb el que rebrà el reconeixement del públic i la crítica. Més endavant, Satrapi ha publicat nous treballs:  Brodats (2003) presenta un seguit de reflexions sobre la condició femenina , i a Pollastre amb prunes  és una història ambientada al seu Iràn natal y protagonitzada per un home que ha perdut l’il·lusió de viure.

La tertúlia està conduïda per Sergi Portela.

Exemplars: a la Biblioteca trobareu exemplars disponibles demanats en préstec interbibliotecari que podeu recollir tres setmanes abans de la celebració de la tertúlia.

Biblioteca Marc de Vilalba

carrer del Doctor Klein, 101 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 871 14 17
Adreça electrònica: b.cardedeu.mv@diba.cat
Lloc web: www.bibliotecacardedeu.cat/
Horari:  
Horari
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10 a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.06.2022 | 12:08

Imatges