LLEGIM EL TEATRE: "Papers de Guerra"

Dimecres, 6 de març de 2024 de 18:00 a 19:30

Trobada amb els protagonistes, Josep i Jordi Castells i Planas i la co-directora de l’espectacle Rita Molina Vallicrosa

Trobada amb els protagonistes, Josep i Jordi Castells i Planas i la co-directora de l’espectacle Rita Molina Vallicrosa, condueix la trobada Ricard Ginjaume pel context històric i Carme Homs pel context literari.

Els germans Castells ens ajudaran a entendre la càrrega emocional que van sentir en obrir la caixa que contenia un gruix important de cartes escrites pel seu pare en Pepe Castells i Pubill i dirigides a la família. Aquesta correspondència s’origina des del front de lluita durant la Guerra Civil Espanyola. Passar aquesta història a l’escenari a partir de la idea del nét, en Lluc Castells ens diu que l’ombra de les guerres perdura durant generacions i ens cal posar-li veu. La direcció de Pau Vinyals i la Rita Molina Vallicrosa que ens acompanyarà en aquesta trobada ens descobrirà la seva lectura personal fent homentage a tots els que han hagut de silenciar les seves històries de guerra.

Recordeu que l’espectacle serà al Teatre Auditori de Cardedeu el dissabte 9 de març de 2024 amb dues sessions, la primera a les 17.30 h. i la segona sessió a les 20.30 h.

 


Aquesta activitat forma part del programa ARTS 360º – Activitats per viure l’espectacle més enllà. És el conjunt d’activitats al voltant de l’experiència de veure l’espectacle: una tertúlia, una classe magistral, un taller participatiu, un col·loqui post-funció. Un punt de trobada i aproximació a l’obra.

Activitats gratuïtes i obertes.

Biblioteca Marc de Vilalba

carrer del Doctor Klein, 101 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 871 14 17
Adreça electrònica: b.cardedeu.mv@diba.cat
Lloc web: www.bibliotecacardedeu.cat/
Horari:  
Horari
Matins: dimarts, dijous i dissabtes*, de 10 a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h

*De Sant Joan fins a la Diada, la Biblioteca no obre els dissabtes
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.02.2024 | 17:18