COMMEMORACIÓ ANY JOAN FUSTER

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 de 19.00 h a 20.30 h

Amb Núria Cadenes, Jan Bruguera i l’acompanyament musical d’Alfons Om

La Biblioteca Marc de Vilalba i l’Aula de Cultura de Cardedeu us proposem recordar en Joan Fuster i Ortells (Sueca 1922-1992) en el centenari del seu naixement. Joan Fuster fou assagista,  historiador, crític literari, activista cultural i poeta.

Participaran en aquesta commemoració compartida:

Núria Cadenes amb la conferència: Cogito, ergo sumus. Què hi farem! La Núria Cadenes sosté que al nostre país hi ha un abans i un després de Joan Fuster. Farà un breu recorregut en dotze aforismes per la vida, l’obra i la influència cívica de l’intel·lectual català més decisiu del segle XX. Núria Cadenes (Barcelona, 1970). És escriptora, treballa també de periodista i viu a l’Horta Sud, prop de València. Actualment col·labora a Vilaweb, el setmanari El Temps i Catalunya Ràdio.

Jan Brugueras i Torroella que ens parlarà de Joan Fuster des d’una perspectiva global. La posteritat de Fuster no només és de paper, també és política i continua sent un referent on pouar interrogants, dubtes, reflexions, plantejaments i una utopia. Jan Brugueras és historiador, membre del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa també ha participat en l’obra col·lectiva Una història de Terrassa 2018 i ha publicat diversos articles de recerca a les revistes TermeRevista d’Història i Revista de Catalunya entre d’altres. En l’actualitat treballa a l’editorial Tres i Quatre Edicions.

Alfons Om Boronat (Alcoi, 1976), és geògraf i compositor de cançons (VerdCel). Compta amb més de divuit anys d’experiència als escenaris i ha publicat cinc poemaris i deu discos. També, ha escrit guions per a còmics i audiovisuals. La seva obra ha rebut guardons com el Premi Ovidi Montllor, en dues ocasions, amb PaisViatge i Els dies del Saurí, entre d’altres.

Entrada gratuïta

Teatre Auditori Cardedeu

avinguda rei En Jaume, 118 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 846 18 27
Adreça electrònica: teatre@cardedeu.cat
Adreça electrònica: cultura@cardedeu.cat
Lloc web: www.teatreauditoricardedeu.cat/
Horari:  
En base a la disponibilitat i les activitats programades.
Horari d’oficina (Vil·la Paquita, av. rei En Jaume, 114):
De dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dimarts a dijous de 17 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.09.2022 | 19:40

Imatges