Més de 3.000 persones al Promises Montseny Cup 2019

Dimecres, 6 de març de 2019

L'edició d'enguany de la Promises Montseny Cup s'ha celebrat aquest cap de setmana a Cardedeu, organitzat pel Futbol Club Cardedeu. Hi ha participat 32 equips de categoria aleví, amb la col·laboració de SLT2017, encarregat de gestionar els clubs convidats. Les graderies del club van oferir una imatge d'esportivitat durant tot el cap de setmana, per on hi van passar més de 3.000 persones.

En categoria Aleví 2007 l'equip campió va ser l'UE Sant Andreu i sots-campió la Fundació Grama. Pel que fa a la participació dels alevins A i C del FC Cardedeu, la sort va fer que s'enfrontessin a 1/4 de finals de consolació guanyant l'Aleví C als penals, aleví que seria eliminat a semifinals de consolació.

Pel que fa a la categoria del 2008 el FC Barcelona va ser campió, que de fet és un dels millors equips d'Europa en aquesta categoria. A la fase de grups el FC Barcelona va derrotar al FC Cardedeu B per 6 gols a 0. L'aleví B de Cardedeu va arribar a 1/4 de final del grup de campions i va ser eliminat a la tanda de penals pel CF Igualada. En aquesta categoria el campió va ser el FC Barcelona i el sots campió el FC Sant Cugat.

Ja s'està preparant la propera edició de la Promises Montseny Cup, on gairebé està assegurat el mateix cartell i es comença a tenir converses per portar algun equip de renom del futbol nacional.

Darrera actualització: 6.03.2019 | 12:22