Activitats esportives escolars

Propostes esportives en horari escolar, a càrrec del personal del Patronat d’Esports:

PROES
Programa de promoció esportiva per a tots els nens i nenes de P5 fins a 5è de primària de les escoles públiques de Cardedeu. Aquest programa té com a objectiu incrementar la participació esportiva i crear una major difusió i educació en valors per l'adquisició d'hàbits saludables.

CURSA ESCOLAR
La cursa escolar està adreçada a l’alumnat de cicle inicial i mitjà de primària de les cinc escoles públiques de Cardedeu. No és de caràcter competitiu ni s’estableix cap classificació.

NATACIÓ ESCOLAR 
Projecte esportiu escolar iniciat el curs 2018-2019 amb l’objectiu de dotar de coneixements bàsics de natació als nens i nenes d’entre 6 i 7 anys de Cardedeu. S’ha iniciat en forma de prova pilot a les escoles Ramon Macip- Dolors Granés, Germans Corbella i Les Aigües. Durant un trimestre, l’alumnat fa una sessió setmanal d’activitat aquàtica de 45 minuts al GiM10 dins l’horari escolar. L’activitat és gratuïta per a les famílies.

SORTIDA AL CORREDOR
El Patronat d'Esports organitza, un cop l’any, una passejada al Corredor per a tots els nens i nenes de 6è de primària de Cardedeu amb l'objectiu de fomentar la pràctica del senderisme entre la població escolar del municipi. L'itinerari transcorre per còmodes camins i sense gaire desnivell, amb un recorregut de 15 quilòmetres.

TROBADES ESPORTIVES
Trobades esportives puntuals per a tots els nens i nenes de les escoles públiques de primària amb la finalitat de fer un treball interescolar de valors a través de l'esport.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 13:38
Darrera actualització: 15.04.2019 | 13:38