Guanyadors del Concurs de Microrelats Santa Jordina 2021

Dimecres, 14 d’abril de 2021

Òscar Arenas (Microrelats), Daniel Casanovas (Microteatre) i Clara Avecilla (Tira Còmica), aconsegueixen els respectius primers premis

Òscar Arenas, en la categoria de Microrelats; Daniel Casanovas, en Microteatre, i Clara Avecilla, Tira Còmica, han estat els i la guanyadora del Concurs de Microrelats Santa Jordina 2021, organitzat per la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu. 

El lliurament dels premis en les diferents categories i la presentació dels punts de llibre il·lustrats de les obres guanyadores tindrà lloc el proper 22 d'abril, a les 18 h, a la Biblioteca. Hi participaran els autors dels textos, juntament amb la il·lustradora cardedeuenca Maraki (Maria Vidal).

Premiats en les diferents categories:

Categoria Microrelats

1r premi


Traumatisme diacrític - Autor: Òscar Arenas (Cardedeu)

“–Soc aquí! –va cridar. I li van llençar un tros de llenya al cap. Malauradament, amb la reforma dels diacrítics aquest tipus d'accidents són cada cop més comuns.”

2n premi

Expectació - Autor: Joaquim Valls (Barcelona)

“Immersos en el silenci més absolut, els cinc-cents trenta passatgers del tren d'alta velocitat que uneix les dues principals ciutats del país consulten de manera insistent els rellotges digitals instal·lats en els seus respectius vagons. Cap d'ells mou ni un sol múscul i la tensió col·lectiva es palpa en l'ambient. Un minut més de retard i tindran dret a la devolució de l’import íntegre del bitllet”.

3r premi

Prioritats - Autor: Manuel Pérez Alegre (València)

“Li prometé tantes coses que s'oblidà de la més important: estimar-la.”

Categoria Microteatre

1r premi

El temps de les formigues, de Daniel Casanovas (Torroella de Montgrí)

2n premi

Impro, de Josep Maria Diéguez (Vic)

3r premi: Tinder a cegues, d'Enric Ribot (Girona)

Categoria Tira Còmica

1r premi Clara Avecilla (Arenys de Munt), per la tira còmica La P. Realitat

2n i 3r premi han quedat deserts.

 

Darrera actualització: 15.04.2021 | 19:36