|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu
Dilluns, 22 de febrer de 2010
JGL 22 febrer 2010
Ordre del dia:
 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.
 2. Aprovació pagaments diversos.
 3. Aprovació factures diverses.
 4. Aprovació llicències urbanístiques.
 5. Aprovació de la certificació nº 7 de les obres de rehabilitació i reforma de l'edifici de l'antiga fàbrica tèxtil "Can Borràs".
 6. Aprovació de la certificació nº 8 de les obres de rehabilitació i reforma de l'edifici de l'antiga fàbrica tèxtil "Can Borràs".
 7. Elevar a definitiva l'adjudicació provisional de les obres de rehabilitació de la fàbrica Tèxtil Rase - 1a. Fase Sala Polivalent.
 8. Contractació del servei de dinamització del Casal de Joves de Cardedeu a l'associació Artescena pel 2010.
 9. Contractació de les obres del parc educatiu ambiental de la Font dels Oms de Cardedeu.
 10. Designació de la direcció d'obra i direcció execució d'obra (tècnic únic) de les obres del par educatiu ambiental de la Font dels Oms de Cardedeu.
 11. Aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Cardedeu i la Diputació de Barcelona, relatiu a la realització d'un programa escolar de teatre, música i dansa al municipi de Cardedeu.
 12. Aprovació de la 2a. convocatòria pels ajuts individuals per a l'escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides pel curs 2009-2010.
 13. Aprovació de l'expedient de contractació de les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer Alcoll, al terme municipal de Cardedeu.
 14. Aprovació de l'expedient de contractació de les obres de creació d'una xarxa de nova generació educativa i connexió d'equipaments municipals a la xarxa local municipal de Cardedeu.
 15. Aprovació de l'expedient de contractació del servei d'ajuda a domicili de l'Ajuntament de Cardedeu.
Documents
PDF Acta JGL 22 febrer 2010
pdf - 167Kb

Informació relacionada
Licitacions adjudicades (fins juny 2015)
Relacionat Servei d'Ajuda a Domicili de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: