|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 4 de maig de 2018

Xerrada sobre consum energètic a la Tèxtil Rase

Hi ha assistit una quarantena de persones, interessades en reduir els consums dels subministraments bàsics.

L'Oficina Municipal d'Informació el Consumidor (OMIC) ha impulsat una xerrada sobre subministraments bàsics, especialment del consum d'electricitat, adreçat a les persones grans i amb col·laboració dels Serveis Socials municipals.

L'experta Laia Visa, de la Diputació de Barcelona, ha fet una extensa exposició per conèixer millor les nostres factures de llum, així com quins són els conceptes que s'han de tenir en compte per poder tenir un consum més reduït: discriminació horària, el tipus de tarifa, la potència contractada, etc. També va explicar la possibilitat d'acollir-se a determinats descomptes, com el bo social.

Unes 40 persones han assistit a la xerrada, en la qual ha pogut fer preguntes i resoldre dubtes sobre els casos particulars. Les persones que han sol·licitat un assessorament més detallat, se les ha citat a l'OMIC, ubicada al carrer Josep Vilaseca 23, per estudiar cada cas de forma més personalitzada.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: