|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 20 d'abril de 2011

Xerrada per conèixer accions quotidianes per fer front al canvi climàtic

El dilluns 2 de maig aprendrem, entre d'altres, a calcular les emissions de CO2 que emetem en les nostres activitats diàries.
En el marc de la Setmana de l'Energia Sostenible, l'Ajuntament de Cardedeu ha organitzat la xerrada Accions quotidianes per a fer front al canvi climàtic a càrrec de Miriam Romero, educadora ambiental llicenciada en Geografia i màster en Gestió Pública i Desenvolupament Sostenible. L'acte es farà el dilluns 2 de maig, a les 19.30 h, a la Biblioteca Marc de Vilalba.

La xerrada té com a objectiu informar sobre el canvi climàtic, destacant la seva relació amb l'ús que fem de l'energia a la nostra societat per a, tot seguit, donar eines senzilles que podem aplicar al nostra dia a dia per tal de fer front a aquest canvi. A nivell pràctic es proposa fer un càlcul de la nostra petjada de carboni per prendre consciència de la nostra contribució individual a l'efecte hivernacle.

Així, aprendrem a:

  • Calcular les emissions de CO2 que emetem en les nostres activitats diàries
  • Interpretar l'etiquetatge energètic dels nostres electrodomèstics
  • Adquirir hàbits més respectuosos amb el medi ambient i, per tant, menys emissors de CO2.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: