|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 1 de juny de 2012

Xerrada informativa sobre l'aigua en el món del regadiu

Serà dimarts 5 de juny a les 19.30h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, i comptarà amb la intervenció del Director General de Desenvolupament Rural, Jordi Sala.

Dins les jornades tecnològiques de la Fira de Sant Isidre, dimarts vinent 5 de juny, a les 19.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament es farà una xerrada sobre el regadiu a Catalunya, que porta per títol “Ús de l’aigua en el món del regadiu”. La sessió informativa anirà a càrrec de Jordi Sala, Director General de Desenvolupament Rural.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer el Pla d’Acció per l’execució del reg del DAAM (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural). El DAAM posa en marxa l’Oficina del Regant per a la promoció, la coordinació i l’organització d’actuacions de formació i transferència tecnològica en reg, i per actuar com a suport en la cadena d’assessorament al regant. L’Oficina del Regant dóna suport a les iniciatives, tant públiques com privades, relacionades amb tot allò que fa referència al regadiu. La seva funció és coordinar l’oferta formativa i de transferència tecnològica en les àrees d’agronomia, tecnologia, gestió econòmica i sostenibilitat del reg i del regadiu.

 

L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, donarà la benvinguda a la xerrada, i després de la intervenció del Director General de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, es tractaran els següents temes:

-  Radiografia dels Regadius a Catalunya (Antonio Enjuanes, subdirector general d’Infraestructures Rurals del DAAM)

-  Pla d’Acció per l’Eficiència i Sostenibilitat del reg (Ramon Lletjos, Responsable d’Avaluació Estratègica del Medi Rural)

-    Funcions i Actuacions de l’Oficina del Regant (Ramon Cuadros Claria, director de l’ECA de Tàrrega)

La xerrada, que comptarà amb la presència del president dels aiguaregants de Vallforners, Pere Clos, i el president de l’Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, la clourà el director dels Serveis Territorials del DAAM a Barcelona, Marià Morera.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: