|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 6 d'octubre de 2015

Xerrada informativa sobre el desplegament del grau 1 de dependència

La regidoria d'Acció Social ha informat del desplegament del grau 1 de dependència entre la ciutadania de Cardedeu valorada amb aquest grau. La referent comunitària de la dependència, Salomé de las Morenas, ha explicat a les persones afectades i a les seves famílies què suposa el desplegament del grau 1 i les opcions d'acord PIA que tenen amb l'objectiu que quan s'adrecin a l'Ajuntament sàpiguen quina és l'opció que s'adapta més a les seves necessitats (prestació al cuidador, prestació vinculada a servei, servei d'atenció domiciliària...).

De les 89 persones de Cardedeu valorades amb el grau 1 de dependència, 64 han assistit al Centre Cultural per conèixer de primera mà les opcions que tenen per als seus familiars. També se'ls ha facilitat un dossier amb la informació i els documents que hauran de portar el dia de l'entrevista amb la tècnica de dependència municipal.

Cardedeu és el tercer municipi de la comarca que depèn de l'àrea bàsica de serveis socials amb més persones valorades amb un grau 1 de dependència.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: