|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 2 de novembre de 2010

Xerrada de bones pràctiques per a l'educació en família

La Comissió d'atenció a les famílies de la Xarxa Infància i d'Adolescència de Cardedeu ha preparat la xerrada "Bones pràctiques per a l'educació en família", adreçada a famílies amb infants de 3 a 12 anys.
L'acte tindrà lloc el dimarts 9 de novembre, a les 20h, a la Biblioteca Marc de Vilalba, i anirà a càrrec de Sara Ferrer, psicòloga especialitzada en escola de pares i educació emocional en infants, i formadora del Centre d'Estudis de la Fundació Catalana de l'Esplai.

La família és el context més important per educar i garantir el bon desenvolupament afectiu dels nostres fills i filles, però no sempre és fàcil. Expressar els nostres sentiments, tenir capacitat de reconèixer els estats d'ànim de les nostres filles i fills, escoltar activament i establir pautes per a la negociació de normes i límits, són alguns dels elements que des de l'educació emocional es treballaran en la xerrada.

Descobrireu la importància de mostrar comprensió i sensibilitat vers les emocions i obtindreu bones pràctiques per a l'educació en família. A partir de la metodologia que es treballarà a la sessió, observarem les diferents realitats, compartint els neguits i satisfaccions, tot treballant propostes i pautes per a l'educació dels nostres fills i filles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: