|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 15 de maig de 2012

Xerrada "Actituds per guanyar el futur", amb Salvador Alemany

El president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement parlarà sobre la visió estratègica de Cardedeu. Serà dimecres 23 de maig a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament.
L’Ajuntament de Cardedeu ha organitzat una xerrada en què es parlarà de la reactivació econòmica del municipi. Per això ha convidat Salvador Alemany, president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC). Durant la ponència, Alemany parlarà de la visió estratègica de Cardedeu i de què cal fer de cara al futur. La xerrada, que porta com a títol “Actituds per guanyar el futur”, es farà el dimecres 23 de maig, a les 19h, a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.

Per a assistir a la xerrada, que és gratuïta, s’agrairà confirmar l’assistència prèviament trucant al 93.844.40.04 o enviant un correu a comunicacio@cardedeu.cat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: