|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 3 d'octubre de 2018

"Why? Pintures de Carme Solé Vendrell", al nou cicle de Cardedeu amb l'Art Vigent

L'exposició s'inaugurarà aquest divendres 5 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Museu Arxiu Tomàs Balvey.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey enceta un nou cicle Cardedeu amb l'Art Vigent amb l'exposició "Why? Carme. Pintures de Carme Solé Vendrell", una mostra on l'artista reflexiona sobre els drets dels infants i les injustícies. La inauguració tindrà lloc el divendres 5 d'octubre, a les 7 de la tarda, i comptarà amb un concert de músiques d'autor a càrrec de Jaume Escala.

Why? Per què? és el que es pregunta l'artista en aquesta exposició, on colpidors rostres de nens i nenes en són els protagonistes. L'artista els dona veu davant els visitants, fent visible la vulneració dels seus drets. Són pintures de gran formats que permeten a Carme Solé comunicar millor les històries d'aquests nens i nenes davant la guerra, l'abús, l'èxode o la injustícia.

A l'exposició s'hi presenta l'obra "La croada dels nens", que es veurà per primer cop a Cardedeu. Acompanyen la mostra els drets dels infants (recollits per la ONU el 1959) escrits a la paret per la mateixa artista, a més de diferents escrits de la pròpia Carme Solé juntament amb poemes de Jaume Escala i Bertol Brecht, entre d'altres.

La mostra es podrà visitar al Museu fins el 17 de març de 2019, amb la col·laboració del Palau Robert (Generalitat de Catalunya), l'Ajuntament de Cornellà del Llobregat i la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: