|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Divendres, 16 de febrer de 2018

Vols formar part de la comissió ciutadana dels Pressupostos Participatius?

Busquem persones voluntàries que liderin el procés de manera compartida amb l'Ajuntament, un cop encetada la fase de propostes dels Pressupostos Participatius "Jo vull vull que Cardedeu tingui..."

LIDERATGE COMPARTIT AMB LA CIUTADANIA
Per tal de coordinar el procés amb l'Ajuntament, es constituirà una comissió ciutadana, formada per aproximadament 15 persones, entre membres d'associacions de veïns (5), entitats del poble (5) i ciutadania a títol individual (5). L'objectiu és que liderin conjuntament amb l'Ajuntament el projecte, col·laborin a fer arribar la informació a tot el veïnat de Cardedeu i organitzin trobades per crear, debatre o acabar d'elaborar les propostes de tothom.

US AGRADARIA FORMAR PART D'AQUESTA COMISSIÓ CIUTADANA? Creieu que podeu aportar energia al procés? És una oportunitat de participar de la vida social de Cardedeu que no podeu deixar perdre.

El compromís és d'assistir i participar de diverses trobades per tal de contribuir a la comunicació del projecte pensant estratègies per arribar a tot el veïnat de Cardedeu i filtrant les propostes ciutadanes d'acord amb la normativa del projecte.

Us animeu? Feu la vostra candidatura a participacio@cardedeu.cat abans del proper 25 de febrer.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: