|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 15 d'octubre de 2009

Vols aprendre a fer compostatge casolà'

L'Ajuntament inicia una campanya sobre compostatge destinada a les persones interessades en fer compost casolà a partir de les restes de matèria orgànica generades en una llar.
Les sessions informatives i formatives es faran el divendres 23 d'octubre i el dimecres 28 d'octubre, de 7 a 9 del vespre, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament, on es repartiran 24 compostadors entre el públic assistent. Les sessions consistiran en introduir els assistents al món del compostatge, capacitant-los per a l'aprofitament de bona part de la seva pròpia producció amb la transformació en compost; difondre la simplicitat del procés a nivell casolà comparat amb les dificultats derivades dels tractaments posteriors a la recollida municipal de la fracció orgànica de la brossa; sensibilitzar-los respecte els problemes derivats de la generació de residus orgànics; fer comprendre als participants la implicació del cicle de la matèria en la producció i gestió dels residus domèstics i aplicar aquest coneixement en la resolució d'impactes.

La segona fase consisteix en un seguiment amb visites a domicili dels 24 compostadors repartits per confirmar que el procés de compostatge s'està fent correctament. La cita s'acordarà prèviament amb cada participant.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: