|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 28 de gener de 2009

Volem la Creu de Sant Jordi pel Viver de Bell-lloc!

El Ple de l'Ajuntament del passat 27 de novembre va aprovar iniciar els tràmits per a sol·licitar que la Generalitat atorgui la Creu de Sant Jordi a l'entitat Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD)- Viver de Bell-lloc, per la gran tasca d'integració social i laboral de persones amb discapacitat.
Per donar suport a la proposta s'està duent a terme una campanya de recollida de signatures, que s'adjuntaran a la sol•licitud per a deixar palès el suport popular a la proposta. Us hi podeu adherir signant les butlletes que trobareu a l'Ajuntament i a tots els equipaments municipals.

La Creu de St. Jordi és el màxim distintiu amb el que la Generalitat de Catalunya reconeix els mèrits d'aquelles persones i entitats que, com el Viver de Bell-lloc, han destacat notablement per la seva tasca cívica i social.

AISD treballa des de 1982 per a la inserció laboral i social de persones amb qualsevol tipus de deficiència. Al llarg de tots aquests anys s'ha convertit en un referent per a la integració de persones amb discapacitat del Vallès Oriental, i molt especialment de Cardedeu, donant exemple i demostrant fins a on pot arribar una entitat amb un fort compromís cívic i social. AISD Viver de Bell-lloc és d'aquelles entitats imprescindibles, que des de l'esforç i la il•lusió ha desenvolupat una immensa i impagable tasca al servei de Cardedeu. No podem més que sentir-nos orgullosos de comptar amb una entitat com aquesta en el nostre poble.

Signa, volem la Creu de Sant Jordi pel Viver de Bell-lloc!

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: