|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 7 de febrer de 2014

Visites a la gent gran de Cardedeu per detectar-ne les necessitats en l'àmbit del lleure

La regidoria de Gent gran també posa en marxa un nou servei d'assessorament jurídic gratuït i exclusiu per aquest col·lectiu.
La regidoria de Gent gran engegarà, durant el mes de febrer, un nou projecte per conèixer les necessitats de la gent gran de Cardedeu en l'àmbit del lleure i la dinamització amb l'objectiu de recollir les inquietuds d'aquest col·lectiu i detectar en quins aspectes cal incidir per oferir-los una oferta variada i atractiva.

Amb aquesta finalitat, personal de l'Ajuntament visitarà a domicili a 30 persones grans de cada barri escollides de forma aleatòria i els informarà de l'oferta d'activitats de lleure i dels recursos municipals al seu abast, a més d'oferir-los participar en una enquesta per detectar com millorar el benestar del col·lectiu. Si hi ha alguna persona interessada en participar en l'enquesta i no ha estat escollida, cal que es posi en contacte amb la regidoria de Gent Gran al telèfon 93 844 41 40.

D'altra banda, es posarà en marxa un nou servei d'assessorament jurídic gratuït i exclusiu per a gent gran a partir del mes de febrer, on es podran plantejar dubtes i qüestions relacionades amb l'àmbit jurídic (pagament de rebuts, comptes bancaris, documents que s'hagin de lliurar per fer qualsevol tràmit, etc.). El servei serà atès per una advocada que prestarà els seus serveis de forma voluntària cada quinze dies.

El servei d'assessorament jurídic per a gent gran començarà a funcionar el dijous 13 de febrer, i estarà disponible cada dues setmanes de 16.30 a 18.30 h. Per tal d'organitzar l'agenda i donar un millor servei a totes les persones interessades, cal sol·licitar cita prèvia al telèfon 93 844 41 40.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: