|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dimarts, 12 de juny de 2012

Visitants i expositors valoren satisfactòriament la Fira de Sant Isidre - FICARD 2012

Segons les enquestes realitzades durant la fira, el 46% dels visitants eren de Cardedeu.
Els visitants i expositors de la Fira de Sant Isidre – FICARD 2012 han quedat satisfets o molt satisfets de l’edició d’enguany, segons les enquestes efectuades entre el dissabte 26 i el dilluns 28 de maig.

Preguntats tant per qüestions organitzatives (neteja, seguretat, aparcament, senyalització, informació, entre d’altres) com lúdiques (oferta de restaurants i bars), així com per la qualitat de l’oferta del producte exposat, un 70% dels enquestats mostra un grau de satisfacció amb puntuació de BÉ, i un 30% ho qualifica de MOLT BÉ. El públic que ho valora com a REGULAR és inferior al 2%.

Respecte l’origen dels visitants, els veïns de la vila suposen el 46,2% del total, seguits enguany d’un 13,5% de públic barceloní i d’un 13,5% de veïns de poblacions del Vallès Oriental. També hi ha hagut visitants de procedències molt diverses dins la província, com L’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Cerdanyola.

La valoració global dels enquestats, de positiva i molt positiva, anima l’Ajuntament a seguir treballant per mantenir el grau d’excel·lència que l’esdeveniment mereix i complementar-lo amb més ofertes i serveis per a la propera edició. L’Ajuntament també reconeix i agraeix a la Comissió de la Fira de Sant Isidre i a totes aquelles persones que l’han feta possible de manera totalment voluntària i desinteressada, la seva feina, la seva entrega i el seu esforç.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: