|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 1 de juliol de 2015

Vint-i-sis alumnes acaben els PFI-PTT Cardedeu 2014-2015

Un centenar de persones han assistit a l'acte de cloenda.
Vint-i-sis alumnes han finalitzat el curs Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PFI-PTT): 13 del perfil d'auxiliar en muntatge d'instal•lacions elèctriques, d'aigua i gas, i 13 del perfil d'auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals, gairebé el 80% dels inscrits. Deu alumnes han accedit al mercat laboral, 5 en feines relacionades amb el sector, i 5 en d'altres àmbits.

Pel que fa la inserció formativa, tots els estudiants tenen previst continuar la seva formació: 13 a cicles formatius de grau mitjà, 6 al curs de preparació a les proves d'accés a grau mig, 1 al curs de preparació a les proves d'accés de grau superior, 3 al curs d'accés a cicles de grau mitjà, 1 al graduat d'ESO, i un altre s'incorporarà al programa Fein@Jove.

Un centenar de persones han assistit aquest dimarts a l'acte de cloenda del PFI-PTT que s'ha impartit aquest any a la Mongia, entre alumnes, equip docent, representants d'empreses on han fet les pràctiques, representants de les administracions, familiars i amics.

Durant l'acte de cloenda s'han repartit informes individuals i orles als alumnes, i certificats a les empreses. Hi ha intervingut l'alcalde, Enric Olivé, la regidora de Formació i Ocupació, Núria Hernández, la coordinadora territorial d'Ensenyaments Professionals Maresme-Vallès Oriental, Dolors Castro, i la coordinadora territorial PFI-PTT Maresme-Vallès Oriental, Sílvia Oller.

El programa PFI-PTT l'organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Cardedeu amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: