|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 30 de juny de 2014

Vint-i-cinc alumnes acaben els PQPI-PTT Cardedeu 2013-2014

Nou alumnes han accedit al mercat laboral.
Vint-i-cinc alumnes han finalitzat el curs PQPI-PTT: 13 del perfil d'auxiliar en muntatge d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas, i 12 del perfil d'auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Nou alumnes han accedit al mercat laboral, i treballaran una mitjana d'un o dos mesos a les empreses. Tots els alumnes tenen previst continuar la seva formació: set a cicles formatius de grau mitjà, dotze al Graduat d'ESO, 4 a PFI (Programes de formació i inserció) i dos a altres formacions.

Un centenar de persones han assistit aquest dimecres a l'acte de cloenda del Programa de qualificació professional inicial-Pla de transició al treball (PQPI-PTT) que s'ha impartit aquest any a la Mongia, entre alumnes, equip docent, representants d'empreses on han fet les pràctiques, representants de les administracions, familiars i amics.

Durant l'acte de cloenda s'han repartit informes individuals i orles als alumnes, i certificats a les empreses. Hi han intervingut l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, el director de Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament, Josep-Vicent García, i el gerent de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona, Jordi Plana. També hi han intervingut empreses col·laboradores, famílies i alumnes, que han explicat la seva experiència.

Aquesta segona edició del programa PQPI-PTT Cardedeu ha estat cofinançada pel Departament d'Ensenyament, l'Ajuntament de Cardedeu i la Diputació de Barcelona a través de la Gerència d'Educació.

El curs vinent Cardedeu oferirà dos programes de formació i inserció PFI-PTT (els nous PQPI-PTT) amb els perfils:

-auxiliar en muntatge d'instal·lacions d'electricitat, aigua i gas
-auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: