|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dijous, 19 de febrer de 2015

Videoconferència amb l'arquitecte Lluís Alexandre Casanovas, comissari de la Triennal d'Arquitectura d'Oslo 2016

Dilluns 23 de febrer, a les 16.30 h, als estudis de Ràdio Televisió Cardedeu.
L’arquitecte Lluís Alexandre Casanovas Blanco serà el proper convidat del cicle de videoconferències amb cardedeuencs i cardedeuenques que viuen i treballen a l’estranger amb l’objectiu que ens expliquin la seva experiència, tan laboral com de vida, en un país que no és el seu.

La videoconferència amb Lluís Alexandre Casanovas serà el dilluns 23 de febrer, a les 16.30 h, als estudis de Ràdio Televisió Cardedeu (av. Jaume Morató s/n). Casanovas és arquitecte resident als Estats Units, i ha estat seleccionat amb el seu equip d’arquitectes (After Belonging Agency) per ser el comissari de la mostra d’arquitectura més important de Noruega: la Triennal d'Arquitectura d'Oslo 2016. Actualment està fent el doctorat a la Universitat de Princeton.

Recordem que l’acte consta d’una videoconferència que fa l’alcaldessa, Calamanda Vila amb l’assistència de públic que també pot plantejar preguntes a la persona entrevistada. La conversa és enregistrada i s’emet, posteriorment, per Televisió de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: