|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 19 de març de 2015

Videoconferència amb Bernat Rodríguez Candel, xef d'un restaurant de Kuwait

Divendres 20 de març, a les 10 h, als estudis de Ràdio Televisió Cardedeu.
El xef Bernat Rodríguez Candel serà el proper convidat del cicle de videoconferències amb cardedeuencs i cardedeuenques que viuen i treballen a l'estranger amb l'objectiu que ens expliquin la seva experiència, tan laboral com de vida, en un país que no és el seu.

La videoconferència amb Bernat Rodríguez Candel serà el divendres 20 de març, a les 10 h, als estudis de Ràdio Televisió Cardedeu (av. Jaume Morató s/n). Ha estat en diversos restaurants catalans, amb 20 anys va muntar el seu propi restaurant, i ha treballat en cuines de Bali (Indonèsia) abans d'arribar a Kuwait, on viu i treballa actualment.

Recordem que l'acte consta d'una videoconferència que fa l'alcaldessa, Calamanda Vila amb l'assistència de públic que també pot plantejar preguntes a la persona entrevistada. La conversa és enregistrada i s'emet, posteriorment, per Televisió de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: