|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 26 de gener de 2011

Urbanització de carrers al barri dels Dominics

Les obres comencen el dimarts 1 de febrer.
Les obres d'urbanització de diferents carrers dels Dominics començaran el proper dimarts 1 de febrer. En concret, s'actuarà a Joan XXIII (entre Folch i Torres i abans de Bellsolar), Casas i Amigó (entre Folch i Torres i abans de Bellsolar), Mare de Déu de Núria (entre Casas i Amigó i av. de Vilamajor), Joan Maragall (entre Casas i Amigó i Mare de Déu de Montserrat), Tres Torres i Pirineus (entre Casas i Amigó i Tres Torres). Es tracta d'una actuació important que canviarà la fesomia del barri, dotant els veïns de carrers asfaltats, amb millora de la xarxa d'aigües residuals i soterrament de les línies elèctriques. A més, s'instal·larà nou mobiliari urbà. Les obres estan finançades a través de contribucions especials.

Durant els cinc mesos que durin les obres no es podrà circular ni aparcar als trams afectats i es reubicaran alguns contenidors (consulteu els plànols adjunts). No obstant això, no s'alterarà cap recorregut de transport escolar ni del bus urbà. És previst que les obres acabin a final de juny.

Per a rebre informació puntual i actualitzada de l'evolució de l'obra cal subscriure's al butlletí de millora urbana enviant un correu a milloraurbana@cardedeu.cat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: