|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Uns quants comerços de Cardedeu reben informació del programa comerçlocal.cat

Un programa de capacitació digital dirigit als petits comerciants de Catalunya.
La Xarxa de Comerç de Cardedeu va convocar els seus associats a una reunió informativa on la Fundació puntCAT va presentar el programa comerçlocal.cat, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. 

El programa comerçlocal.cat pretén que els comerços prenguin consciència de la importància de tenir presència en línia i de les oportunitats que Internet ofereix als comerciants per desenvolupar el seu negoci. Actualment, només un 30 % dels petits comerços a Catalunya compten amb un lloc web.

En aquesta reunió, dos responsables de projectes de la Fundació puntCAT van explicar als assistents la manera d'obtenir un lloc web de presentació del seu negoci en català, d'una manera molt senzilla i a un preu molt assequible.

Tots els comerciants que hi van assistir es van mostrar molt interessats a posar en marxa el web del seu negoci en català i ja han quedat per a una propera reunió per fer-ho efectiu. Una tècnica de l'Oficina de Català va ser present a la reunió i va oferir el servei d'assessorament lingüístic als comerciants a l'hora d'editar els continguts del seu web o d'actualitzar-los.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: