|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Dimecres, 14 de maig de 2014

Uns 150 alumnes d'instituts de Cardedeu visiten una exposició per a la prevenció del consum de tabac

L'objectiu és generar actituds contràries al tabac i el seu consum.
Els alumnes de 2n d'ESO dels instituts Manuel Raspall i Pla Marcell de Cardedeu visiten aquests dies l'exposició "El tabac al descobert", que té com a objectiu generar actituds contràries al tabac i el seu consum, i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai. Es tracta, doncs, d'evitar, o si més no retardar, l'experimentació amb el tabac. La mostra, que s'ha instal·lat a la Tèxtil Rase, es complementa amb un espai web (trobareu l'enllaç a la dreta d'aquestes línies) on s'hi poden veure, a més dels plafons de l'exposició, també un joc interactiu, activitats i material per dinamitzar l'exposició.

Des del dilluns dia 12 i fins al dijous 22 de maig es preveu que prop de 150 alumnes de Cardedeu visitin l'exposició, cedida per la Diputació de Barcelona a petició de l'Ajuntament de Cardedeu.

Paral·lelament, i en el marc del Dia Mundial Sense Tabac (que serà el pròxim 31 de maig), l'Ajuntament ha editat uns cartells informatius en què es donen diferents arguments als joves perquè es plantegin si els val la pena o no fumar. Els cartells s'han repartit pels instituts Pla Marcell, Manuel Raspall i El Sui.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: