|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 22 d'octubre de 2013

Una vuitantena de persones a la 4a Nit de l'Emprenedor

El paper de l'administració, la recerca de fonts de finançament i la necessitat de cooperació han estat dels temes més tractats
Prop de 80 persones van participar a la 4a Nit de l'Emprenedor que es va celebrar el divendres 18 d'octubre al Centre Cultural de Cardedeu. La regidora de Promoció Econòmica, Carme Mallorques, va obrir l'acte donant la benvinguda i presentar els convidats a la taula rodona. Ferran Civil, president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, va transmetre als assistents la voluntat de l'administració d'evitar tancaments d'empreses, promoure l'esperit emprenedor entre la ciutadania i simplificar els tràmits per engegar projectes.

La taula rodona es va encetar amb la fita de Van-Express, una companyia de transports nascuda fa tres anys i que ja s'ha guanyat un lloc de renom en el sector. A partir d'aquí, la resta de convidats van discutir i debatre sobre diverses qüestions entorn l'emprenedoria, la situació econòmica i el paper que ha de jugar l'administració. També es va plantejar la sostenibilitat dels negocis per si mateixos i no per subvencions, i la necessitat de conscienciar als potencials inversors privats. Tots els ponents van estar d'acord en que la col·laboració i la cooperació són mecanismes excel·lents per impulsar un projecte sense dependre del finançament directe de tercers. També van aclarir que no és possible una col·laboració ni cooperació sòlida sense que les persones que hi intervenen hagin dedicat temps i esforç a la coneixença i a saber treballar plegats.

El públic assistent també va col•laborar amb aportacions entorn l'admiració pels ponents, la inquietud per tirar endavant projectes emprenedors, la voluntat d'ampliar la xarxa de contactes i la necessitat de conèixer els mecanismes i les institucions convenients.

Després el debat, es van lliurar els diplomes de la 1a edició del Curs superior de màrqueting 2.0, xarxes digitals i comerç electrònic.

Va cloure l'acte Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, que va apuntar que prop de 200 emprenedors i 50 empreses han participat durant l'últim any en el diferents programes i projectes organitzats pel CSETC.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: