|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 11 de gener de 2016

Una trentena de passos de vianants propers a les escoles es milloraran per fer-los segurs i accessibles

La Policia Local ha prioritzat uns trenta punts en els quals es millorarà la senyalització, la visibilitat i l'accessibilitat per assegurar els desplaçaments a peu dels infants de casa a l'escola. L'actuació va lligada al projecte Camins escolars.
Durant el mes de gener es millorarà la senyalització, la visibilitat i l'accessibilitat dels passos de vianants de l'entorn dels centres educatius, així com de les principals rutes a peu cap a la zona esportiva i els parcs del municipi. L'actuació s'emmarca en el projecte Camins escolars amb l'objectiu és millorar la seguretat dels infants en el desplaçament a peu de casa a l'escola.

En total, es treballarà en una trentena de passos de vianants per fer-los segurs i accessibles, prioritzats per la Policia Local: se'n faran 24 de nous i es millorarà la visibilitat i l'accessibilitat a 14 passos ja existents, a més de crear 4 nous aparcaments per a bicicletes i 4 més per a motos. En algun punt, això comportarà la col·locació de pilones i l'eliminació d'alguna plaça d'aparcament.

Les obres començaran l'11 de gener als passos dels carrers Lluís Vives i Ramon Llull, a tocar de l'escola Ramon Macip - Dolors Granés. Les executaran les brigades d'obres i de senyalització, que treballaran de forma esglaonada als diferents punts del municipi.

El projecte Camins escolars té la finalitat de millorar els recorreguts de casa a l'escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del "bus a peu", una proposta de dinamització de l'accés a l'escola col·lectivament i a peu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: