Imatge decorativa  | 
 |  Mida text
Inici Imatge decorativa

Notícies Millora urbana

Dilluns, 11 de gener de 2016

Una trentena de passos de vianants propers a les escoles es milloraran per fer-los segurs i accessibles

La Policia Local ha prioritzat uns trenta punts en els quals es millorarà la senyalització, la visibilitat i l'accessibilitat per assegurar els desplaçaments a peu dels infants de casa a l'escola. L'actuació va lligada al projecte Camins escolars.
Durant el mes de gener es millorarà la senyalització, la visibilitat i l'accessibilitat dels passos de vianants de l'entorn dels centres educatius, així com de les principals rutes a peu cap a la zona esportiva i els parcs del municipi. L'actuació s'emmarca en el projecte Camins escolars amb l'objectiu és millorar la seguretat dels infants en el desplaçament a peu de casa a l'escola.

En total, es treballarà en una trentena de passos de vianants per fer-los segurs i accessibles, prioritzats per la Policia Local: se'n faran 24 de nous i es millorarà la visibilitat i l'accessibilitat a 14 passos ja existents, a més de crear 4 nous aparcaments per a bicicletes i 4 més per a motos. En algun punt, això comportarà la col·locació de pilones i l'eliminació d'alguna plaça d'aparcament.

Les obres començaran l'11 de gener als passos dels carrers Lluís Vives i Ramon Llull, a tocar de l'escola Ramon Macip - Dolors Granés. Les executaran les brigades d'obres i de senyalització, que treballaran de forma esglaonada als diferents punts del municipi.

El projecte Camins escolars té la finalitat de millorar els recorreguts de casa a l'escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del "bus a peu", una proposta de dinamització de l'accés a l'escola col·lectivament i a peu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: