|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dilluns, 20 de desembre de 2010

Una sessió informativa inicia el procés d'adjudicació de 22 habitatges protegits a Cardedeu

El dilluns 20 de desembre, a les 19 h, la nova sala polivalent de la Tèxtil Rase acollirà la sessió informativa sobre els 22 habitatges protegits de Cardedeu que s'adjudicaran l'any 2011.
Durant l'acte, els arquitectes, l'alcaldessa de Cardedeu i el director general de Promoció de l'Habitatge explicaran les característiques d'aquests pisos situats a la rambla d'Ernest Lluch i es detallaran els requisits per optar-hi, el procés per presentar sol·licituds i el sistema d'adjudicació. Cal destacar que tots els ciutadans de Cardedeu majors d'edat podran optar a aquests habitatges, que s'adjudicaran exclusivament en règim de lloguer.

L'adjudicació es farà per sorteig entre les persones que els hagin sol·licitat, d'acord amb els requisits establerts pel Departament de Medi Ambient i Habitatge. Aquests requisits recullen part de les consideracions aportades pel grup de treball del Consell de la Vila creat amb aquesta finalitat. L'Agència de l'Habitatge de la Generalitat s'encarrega de la gestió d'adjudicació.

Les persones interessades en optar a un dels 22 habitatges han de presentar la sol·licitud del 20 de desembre al 28 de gener de 2011 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.

Per optar als habitatges, cal:

  • Estar empadronat/da al municipi de Cardedeu amb una antiguitat mínima de 3 anys, i complir amb les especificacions d'ingressos de la unitat de convivència, detallades en les normes particulars del procés d'adjudicació.
  • En segona instància, les persones que estiguin o hagin estat empadronades a Cardedeu o als municipis de Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Cànoves, la Roca del Vallès i les Franqueses del Vallès, o bé, les persones que treballen a Cardedeu, i que compleixen amb les especificacions d'ingressos de la unitat de convivència, detallades en les normes particulars del procés d'adjudicació

Les normes particulars del procés d'adjudicació s'explicaran a la sessió informativa i estaran disponibles a partir del 20 de desembre a www.cardedeu.cat i www.agenciahabitatge.cat.

Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil entre els 51,40 i els 61, 58 m². Els preus del lloguer amb plaça d'aparcament vinculat oscil·len entre 289,70 euros i 336,51 euros mensuals. Les persones adjudicatàries formalitzaran un contracte d'arrendament per un termini de 5 anys.

Els 22 habitatges amb protecció oficial estan promoguts per l'Institut Català del Sòl de la Generalitat, amb terrenys cedits per l'Ajuntament de Cardedeu a la Rambla d'Ernest Lluch, núm. 5, a la zona del Torrent Llibre. L'edifici s'ha projectat amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi energètic, com ara l'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària, façanes amb aïllament tèrmic i xarxa separativa d'aigües residuals i de pluja, entre d'altres.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: