|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 25 de novembre de 2014

Un nen i una nena del Consell d'Infants i Adolescents de Cardedeu, al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya

Els dos cardedeuencs formaran part del CNIAC durant dos anys.
El 20 de novembre, coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants, es va constituir el Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC) al Palau de Pedralbes de Barcelona. L'acte va estar presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i per la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidenta d'honor del CNIAC.

El CNIAC és un òrgan consultiu i participatiu de la Generalitat de Catalunya i està format per 46 nens i nenes d'entre 8 i 17 anys. Entre aquests infants, hi ha dos representants del Consell d'Infants i Adolescents de Cardedeu, la Gera Baltasar, alumna de 6è de l'escola Can Manent, i l'Eudald Garcia, també de 6è de l'escola Germans Corbella.

L'Eudald i la Gera van estar acompanyats durant l'acte de constitució per tres companys més del Consell d'Infants i Adolescents de Cardedeu, la Núria, l'Arnau i l'Helena, pels seus pares, les dinamitzadores del Consell i el regidor d'Ensenyament de Cardedeu, Marc Blanché.

Durant els properes dos anys, la Gera i l'Eudald podran portar les propostes del Consell d'Infants de Cardedeu al CNIAC i representaran els nens i nenes de Cardedeu davant de la Generalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: