|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 6 de juliol de 2015

Un incendi a Bellavista crema dos habitatges i 8,7 hectàrees de terreny

De moment, es deconeix l'origen del foc.
L'incendi declarat ahir diumenge pels volts de les 2 del migdia prop del carrer Doctor Klein, a l'alçada del barri Bellavista, ha cremat 8,7 hectàrees bàsicament de terreny agrícola de secà, una hectàrea forestal i dos habitatges (un totalment i l'altre parcialment) situats al capdamunt del barri, integrats a la massa boscosa. Les flames es van controlar a les 4 de la tarda.

Tot i els nombrosos danys materials, que ja han començat a quantificar-se, no s'han hagut de lamentar danys personals. Tot i això, la parella resident a la casa totalment afectada, ha hagut de ser reallotjada a una fonda i rebran assistència.

En les tasques d'extinció del foc hi han participat tres helicòpters, dues avionetes, deu dotacions dels Bombers i Protecció Civil, a més dels serveis sanitaris, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

Els agents rurals investigaran les causes de l'incendi que, segons sembla, s'hauria iniciat a poca distància d'uns contenidors. Al llarg dels propers dies s'espera poder determinar si ha estat intencionat, accidental o per negligència.

Recordem que aquests dies d'intensa calor, i amb el greuge de la sequera que afecta la vegetació, són especialment conflictius pel risc d'incendis. Per això, cal que tothom extremi les precaucions per evitar que es cali foc al nostre entorn i, en cas de produir-se cal avisar de seguida als serveis d'emergències.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: