|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 18 d'octubre de 2012

Un grup d'emprenedors visita el Mercat Municipal

La visita forma part del programa Opera de la Diputació de Barcelona.
Aquest dimecres un grup d'emprenedors ha visitat el Mercat Municipal de Cardedeu per tal de conèixer-lo de primera mà. Els han acompanyat la regidora de Promoció Econòmica, Carme Mallorques, la directora del Mercat Municipal, Encarna García, i el responsable de Mercats Municipals de la Diputació, Francesc Xavier Torrent, que els han fet una breu introducció. Els visitants també han conegut els paradistes actuals, altres emprenedors que ja han obert el seu negoci, amb qui han pogut parlar, intercanviar impressions i resoldre dubtes. Els visitants han coincidit en la bona sensació que els ha produït el mercat de Cardedeu.

La visita de la quinzena d'emprenedors, provinents de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes, tanca la la segona edició del programa Opera de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu principal promoure l'autoocupació i acompanyar les persones emprenedores en el pas de la idea de negoci a la creació de la seva empresa a mercats municipals, a través de les parades o llocs de venda actualment tancats.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: