|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dijous, 29 de maig de 2014

Un detingut a Cardedeu per robatori, aprofitant la jornada electoral

Arran d'una trucada cap a les 9.40 h del diumenge 25 de maig, la Policia de Cardedeu va tenir coneixement d'un robatori produït a un domicili situat en un mas de la població.

Els agents, personats ràpidament al lloc dels fets, van poder comprovar inicialment la possible sostracció d'un ordinador portàtil i van començar a revisar tota la finca. Van localitzar el presumpte autor, que no li havia donat temps de fugir, sota un llit; també van localitzar l'ordinador, juntament amb altres estris, a prop seu.

La persona detinguda, de 35 anys, nacionalitat romanesa, amb diversos antecedents per robatoris i un requeriment i recerca pendents dels jutjats de Tortosa, va dur a terme l'acció confiant que tots els efectius de la Policia de Cardedeu restaven dedicats a la protecció dels col•legis electorals amb motiu de les eleccions al Parlament Europeu.

Després de dur a terme les diligències corresponents, el detingut va ser traslladat a les dependències del Cos de Mossos d'Esquadra de Granollers.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: