|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 26 d'octubre de 2009

Un curs i un seminari per promoure la creació d'empreses

El Servei de suport a la creació i consolidació d'empreses ha preparat un curs i un seminari per aquest mes de novembre amb l'objectiu de donar pautes i eines per promoure la creació d'empreses i negocis.
Curs: Com elaborar un pla d'empresa
Al Com elaborar un pla d'empresa es tractaran tots els temes a tenir en compte a l'hora de crear una empresa (organitzatius, econòmics, comercials, fiscals i jurídics), la importància de l'elaboració d'un Pla d'empresa i l'anàlisi de la seva viabilitat abans de tirar endavant el projecte. S'adreça a totes aquelles persones amb una idea de negoci o ganes d'emprendre, tant si estan a l'atur, com treballant o hagin finalitzat els seus estudis.

El curs començarà el 9 de novembre i fins el 25 de novembre, i s'impartirà tots els dilluns i dimecres de 9.30 a 13.45 h al Centre de formació la Mongia. Les inscripcions es poden fer fins el 6 de novembre. El curs és gratuït.


Seminari: Generació d'idees i creació d'empreses
El seminari de generació d'idees i creació d'empreses està organitzat conjuntament amb la regidoria de Joventut, i té com a objectiu facilitar eines que permetin avaluar una idea empresarial. Està adreçat a totes aquelles persones que ja tenen una idea de negoci, o tenen ganes d'emprendre i cerquen una idea. El seminari es farà el dijous 5 de novembre, a les 18.30 h, a Vil•la Paquita (av. del Rei en Jaume, 114).

 

Les persones interessades en fer el curs o el seminari poden adreçar-se a Carmina Heredero per correu electrònic carmenha@cardedeu.cat o bé per telèfon al 93 844 40 04 (ext. 239) de dilluns a dimecres de 9.30 a 13 hores. La sessió és gratuïta. Es prega confirmació d'assistència.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: