|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 10 de juny de 2014

Trobada de parelles lingüístiques al Jardí del Museu

La cloenda de la 20a edició del Voluntariat per la llengua a Cardedeu ha comptat amb la participació de 28 parelles lingüístiques.
Divendres 6 de juny, es va cloure la 20a edició del Voluntariat per la llengua al Jardí del Museu Arxiu Tomàs Balvey, de Cardedeu, una trobada que va aplegar més d'una trentena de persones entre voluntaris i aprenents que han practicat la conversa en català en les seves trobades setmanals.

L'objectiu d'aquesta trobada era reunir les parelles lingüístiques que al llarg d'aquesta edició han compartit la mateixa experiència, bé sigui com a aprenent o com a voluntari, i passar una bona estona entre tots en un entorn distès i agradable, com és el jardí del Museu, dedicat a les plantes remeieres i d'ús medicinal.

En acabar la passejada, els participants van poder xerrar distesament asseguts a les taules del jardí, tot compartint una tisana i pastissos casolans.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey serà a partir d'ara un punt de trobada per a les parelles lingüístiques que vulguin fer-hi les seves trobades.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: