|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 30 de setembre de 2015

Trobada de cotxes clàssics a Cardedeu

Una trentena de vehicles passejaran aquest dissabte 3 d'octubre pel municipi. Estaran exposats al passeig Mestre Alexandri, primer, i després al carrer Montseny.
Cardedeu acollirà aquest dissabte una trobada de cotxes clàssics. Els vehicles estaran exposats a partir de les 9 del matí a l'aparcament del passeig Mestre Alexandri, i a les 9.50 h faran un recorregut d'exhibició pel municipi fins a la fàbrica de cervesa artesana del carrer Montseny, on estaran exposats fins a les 13.30 h.

El recorregut passarà pels carrers Lluís Llibre, av. Àngel Guimerà, ctra. de Dosrius fins a la rotonda del Poble Sec i tornar a pujar per la ctra. de Dosrius fins a l'av. del rei En Jaume, Mare de Déu del Pilar, av. Eduard Corbella, av. Onze de Setembre, av. del rei En Jaume i carrer Montseny.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: