|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 30 d'octubre de 2015

Tret de sortida de la 23a edició del Voluntariat per la llengua

L'Agrupació Coral Cardedeuenca serà la protagonista de l'acte de presentació del 12 de novembre a la Sala de les Columnes.
L'acte de presentació de la 23a edició del Voluntariat per la llengua comptarà, enguany, amb la participació de l'Agrupació Coral Cardedeuenca (ACC), entitat que el mes de juny va celebrar el seu centenari, i amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Cordomí.
Jaume Sala, president de l'ACC, parlarà de la trajectòria i la vitalitat de la coral i, per il·lustrar-ho, es projectarà un extracte del vídeo 100 anys cantant. Tot seguit, els cantaires interpretaran tres cançons del seu repertori.

Aquest acte, que reunirà parelles lingüístiques i alumnes de català, tindrà lloc el dijous 12 de novembre, a les 19 hores, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament, on també es podrà veure l'exposició "10 anys de VxL: un tast! sobre el Voluntariat per la llengua.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: