|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 19 d'abril de 2016

Tret de sortida al joc "Endevina-la!" amb comerços de Cardedeu

El joc de llengua comença el 23 d'abril a la parada que Òmnium Cultural tindrà a la plaça de les Flors de Maig. Hi participaran 34 establiments comercials de Cardedeu.
El joc lingüístic Endevina-la! pretén promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s'acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua. El concurs consisteix a trobar l'expressió o la frase que s'amaga darrere d'uns jeroglífics. Està organitzat per l'Oficina de Català de Cardedeu i les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i de Cultura de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la UBC i d'Òmnium Cultural, i la complicitat de les botigues participants.

L'Endevina-la! es durà a terme a 34 comerços de Cardedeu, que prèviament s'han inscrit al concurs, des del 23 d'abril fins al 31 de maig. Cada establiment tindrà en un lloc visible un cartell amb un dels jeroglífics del concurs i les butlletes corresponents perquè els clients les emplenin amb la solució corresponent. El divendres 10 de juny, a les 12 del migdia, al Mercat Municipal, es farà el sorteig públic de les butlletes encertants. Hi haurà 3 premis, que consistiran en 3 vals de diferents imports: un a sortejar entre els menors de 16 anys (30 €), un altre entre els adults encertants (50 €) i un altre entre els que hagin encertat més jeroglífics (60 €). I el 18 de juny, a les 7 de la tarda, es farà el lliurament de premis en el marc de l'activitat "Botigues al carrer" del carrer de la Mare de Déu del Pilar.

Televisió de Cardedeu emetrà el dijous 21 d'abril, a l'informatiu del vespre, la presentació del concurs que es farà el dimarts 19 d'abril, a les 5 de la tarda, a l'Espai31, que comptarà amb l'assistència de Jordi Esteban, autor dels jeroglífics del concurs, que explicarà el mecanisme per resoldre els jeroglífics i farà un apunt sobre el seu llibre Mots amagats. 500 enigmes per descobrir, 500 motius per aprendre. En aquesta presentació també hi haurà les regidores Marta Cordomí i Núria Hernández, i la tècnica de l'Oficina de Català, Assumpta Relats, que explicarà el funcionament del joc, els terminis, els premis, etc.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: