|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 17 de novembre de 2014

Tractament fitosanitari per l'assecada de coníferes

La matinada del 21 de novembre.
Durant la nit i matinada del divendres 21 de novembre una empresa contractada per l'Ajuntament de Cardedeu realitzarà un tractament específic per l'assecada de coníferes a diferents espais de Cardedeu.

Concretament s'actuarà als carrers: Acàcies, av. del rei En Jaume, Esteve Barangé, av. de la Coma, Francesc Camprodón, Pau Gargallo, parc de la Font dels Oms, av. Vilamajor, parc dels Pinetons, plaça Joan Alsina, parc Clusellas i Teixé, parc de Bellavista, Sant Miquel, Molí dels Lledó, Països Catalans, Pau Casals, Mare de Déu de la Mercè, Colon, Manolo Hugué, Montells, plaça Antoñita Fontova, Països Catalans, passeig de la Riera i plaça de la Font Trobada. També a l'escola Dolors Granés i al cementiri.

El productes que s'utilitzaran seran insecticides a base de metil tiofanat 70% (núm. de registre 15.154), imidacloprid 20% (núm. de registre 19.120) i piriproxifen + alexin95 (núm. de registre 19.764).

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer. Tot i així, us informem que els productes que s'utilitzaran estan autoritzats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la seva utilització a parcs, jardins i via pública.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: