|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 29 d'octubre de 2014

Tractament fitosanitari pel control de la processionària dels pins

La matinada dels dies 6 i 7 de novembre.
Durant les nits del dijous 6 i divendres 7 de novembre una empresa contractada per l'Ajuntament de Cardedeu realitzarà un tractament específic pel control de la processionària dels pins de diferents espais de Cardedeu.

Concretament s'actuarà als carrers: Molí dels Lledó, Països Catalans, Pau Casals, Mare de Déu de la Mercè, passeig de la Riera, Colon, Esteve Barangé, Manolo Hugué, Montells, plaça Antoñita Fontova, Pau Gargallo, plaça de la Font trobada i plaça Dr. Romà i Julià. També al parc dels Pinetons, l'escola Dolors Granés, el cementiri, l'ermita de Sant Hilari, Vila Paquita, el Casal de la gent gran.

El producte que s'utilitzarà serà un insecticida a base de Bacillus thuringiensis, amb número de registre 19.856.

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer. Tot i així, us informem que els productes que s'utilitzaran estan autoritzats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la seva utilització a parcs, jardins i via pública.
Informació relacionada
Notícies
Relacionat Acords del Ple ordinari de 30 d'octubre de 2014

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: